Ik heb de mail opgeslagen, maar zie geen bestand in voras?

Dat komt waarschijnlijk omdat je niet de mail moet opslaan maar de bijlage. Die bijlage moet opgeslagen worden in de map die je hebt ingevuld bij Import/Export > Edi > Instellingen > Import Berichten, meestal is dat edi_import.
Soms komt het voor dat die map niet aangemaakt wordt, dit kun je zelf doen. Ga naar de map epsw > evmwin > en maak daar de map aan, zoals je hem hebt genoemd bij de instellingen. Sla de bijlage van de mail op in deze map.
Het is ook mogelijk dat het begin van het bestand een fout bevat, waardoor het bestand niet herkend wordt door voras. Als je dat denkt, neem dan even contact op met onze support afdeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.