Welke alternatieven zijn er voor EDI?

– easyVorasOnline
Ook in onze online omgeving (easyPosOnline) is het mogelijk om EDI bestanden in te lezen. In vergelijking met easyVorasWindows is easyVorasOnline veel flexibeler, alle velden die in de pricat zitten, kunnen aan vrijwel alle velden in easyVorasOnline worden toegewezen.
Het maakt daarbij niet meer uit of de segmenten helemaal correct opgebouwd zijn, als ze maar consequent opgebouwd zijn. Als wij de instellingen van een leverancier kennen, zitten ze meteen in easyVorasOnline. Je kunt deze instellingen uiteraard aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Betreft voorlopig nog wel bestanden in edifact format en nog niet excel bestanden.
PIM: Product Informatie Management
Voor een aantal leveranciers zoals Van de Velde, Durea en Xsensible zijn specifieke koppelingen gemaakt. In easyPOSOnline kun je als je de bestelcode intikt,in een keer de productinformatie downloaden. Wil je dat ook graag zo makkelijk kunnen doen in jouw easyPOSonline, neem dan contact op met je accountmanager. Weet je nog meer leveranciers met wie we zo’n koppeling kunnen maken, laat het ons weten, dan nemen we contact met ze op.

Binnen easyVorasWindows zijn er 2 alternatieven voor EDI. Beiden zijn als extra module beschikbaar binnen easyVorasWindows.
– Orderwriter (Fashion Cloud)
Orderwriter (voorheen Nyon Orderwriter) is een koppeling met een app voor je iPad, waarbij je voor bepaalde leveranciers kunt putten uit een online database met alle artikelgegevens inclusief fotos.
Het is ook mogelijk om zelf orders aan te maken, waarbij je zelf alle gegevens invult in de app (dus niet uit een bestaande database put).
Beide soorten orders kun je inlezen in easyVorasWindows, waarbij volgnummers worden aangemaakt en de order wordt toegevoegd.
– Algemene importer
De algemene importer is een manier om gegevens uit een excel bestand in te lezen in easyVorasWindows. Dit excelbstand moet aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat je het in kunt lezen, en met name het goed krijgen van de maten en maatbalken kan wel eens lastig zijn. Voor gevorderde excel gebruikers is dit te doen.