PIM – Product Informatie Management

We zijn er trots op dat we een nieuwe manier kunnen aanbieden om product informatie te downloaden en in easyPOSonline te zetten.
Voor de leveranciers Van de Velde (oa Prima Donna en Marie Jo), Durea en Xsensible (schoenen) hebben we een koppeling gemaakt. Voor Van de Velde putten wij uit hun online database, als je een bestelcode invoert, kijken we of we die bestelcode in hun database kunnen vinden, en kun je alle varianten (kleuren, maatbalken en foto’s) in een keer downloaden!
Van Durea en Xsensible hebben wij hun productinformatie bestand in ons eigen easyPOSonline ge├»mporteerd en kun je vervolgens op dezelfde manier de producten downloaden! Als er foto’s zijn kun je die ook meteen downloaden!

Vind je dit interessant, dan kun je bij je accountmanager aangeven dat je dit graag wilt. Voor Van de Velde moet je nog wel een login aanvragen, maar daarna kan het snel geregeld worden.

Ken je leveranciers die hun productdata op deze manier zouden willen delen? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met ze op, en wie weet hoef je straks ook voor hun producten alleen maar een bestelcode in te typen om alles te downloaden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.