Kleurcodes State of Art en Scotch & Soda

Een aantal leveranciers geven in het pricat bericht meerdere kleurcodes door per artikel.
State of Art en Scotch & Soda bijvoorbeeld geven 3 verschillende kleuren door:
– de kleuromschrijving,
– een tweede kleurcode die ook op het kaartje staat en
– een derde kleurcode (vaak een WWS code en het segment eindigt op ZZZ).
Doordat het segment met de derde code precies hetzelfde begint als de tweede code, werd de tweede code overschreven met de derde code. Deze derde code is vaak een WWS code, maar die kun je bij het nabestellen niet gebruiken en die staat niet op het kaartje van de leverancier. Kleurvertaling moest dus bijna altijd op kleuromschrijving of automatisch toevoegen.

Sinds V7.10 R019i (01-06-2018) zijn er 2 extra mogelijkheden bij gekomen voor kleurvertaling:

De optie “Kleurvertaling op” is uitgebreid met keuze-4 genaamd “Kleurcode Leverancier aut. toev. zonder laatste positie” en is gelijk aan keuze-3 behalve dat de laatste positie niet wordt ingelezen. Hierdoor is het mogelijk om kleurcoderingen van 5 posities in te lezen (zogenaamde WWS-codes), waarbij dus het 5e cijfer zal vervallen. De eerste 4 cijfers geven de 2 hoofdkleuren aan (zie ook WWS kleurkodes) Deze optie gebruik je als je de WWS code in easyVorasWindows op wilt nemen.

De optie “Kleurvertaling op” is uitgebreid met keuze-5 genaamd “Kleurcode Leverancier (segment ZZZ negeren) en is gelijk aan keuze-1 behalve dat de code die in het segment met “ZZZ” niet meer wordt gelezen indien de code ook al via een ander segment is ingelezen. De derde code wordt dan overgeslagen. Deze code gebruik je als je de tweede kleurcode in easyVorasWindows wilt hebben.

Levi’s en Dockers toegevoegd
Met het Amerikaanse Levi Strauss is ook Edi mogelijk.
De set up met Pranke is iets anders dan gewoonlijk. Levi’s plaatst de Edi berichten op hun AS2 server bij Pranke en Pranke mailt deze berichten door naar de retailer als dat zo aangevraagd is door Levi’s.

Levi Strauss voert de merken Dockers en Levi’s.

Klik op de button om alle gegevens te bekijken.

Automatisch aanvullen Bestseller / Neogrid mogelijk

Bestseller gebruik voor een aantal van hun merken een soort van tussenpersoon (Neogrid) om het automatisch aanvullen te regelen.
easyPOS software heeft met Neogrid en Bestseller afgesproken dat onze klanten hieraan kunnen deelnemen op basis van het gewone invrpt en slsrpt.
Neogrid stelt dan op basis van de invrpt en slsrpt een leveradvies op voor Bestseller, die dat dan gaat leveren.
Voor Neogrid is geen apart abonnement nodig, als je de edi modules invrpt en slsrpt hebt kun je meedoen met Neogrid.
Neem als je deel wilt nemen contact op met je account manager van easyPOS software.