Segmenten negeren en wijzigen in easyVorasWindows

Sinds kort is het mogelijk om in easyVorasWindows segmenten te negeren of foutieve segmenten zodanig te wijzigen dat ze wel verwerkt kunnen worden.
Denk bij het negeren van segmenten bijvoorbeeld aan het volgende:
– de leverancier stuurt meerdere prijssegmenten mee (voor bijvoorbeeld Euro’s, Deens Kronen, en als laatste Zweedse Kronen.) Omdat de Zweedse Kroon als laatste staat zou in easyVorasWindows de prijs in Zweedse Kronen worden opgenomen. Door de Zweedse en Deense Kronen te negeren, krijg je toch de prijs in Euro’s easyVorasWindows.
– de leverancier stuurt 2 segmenten met 2 verschillende kleurcodes mee, waarvan je er maar 1 wilt gebruiken. Je kunt nu degene negeren die je niet wilt hebben.
Bij het wijzigen van segmenten kun je denken aan:
– de leverancier stuurt wel de verkoopprijs mee, maar die wordt niet herkend door easyVorasWindows. Door dit segment te wijzigen naar iets wat wel herkend wordt door easyVorasWindows kan de pricat toch verwerkt worden.
Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken. Neem gerust contact op met support (Lisette) om te kijken of en hoe dit ingericht kan worden voor jullie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.